Itt a megoldás Szél Bernadették WC-afférjára: béreljenek lakókocsit

Hírek
Emlékszünk még Nagy Navarro Balázsra? Ő kecózott egy lakókocsiban hosszú ideig az MTVA épülete előtt. De nem csak ez a hasonlóság közte és a Hadházy-Szél fonnyadt zöld szimbionta között.  

Még igencsak az orbáni "türannisz" kezdetén jártunk, amikor Nagy Navarro Balázs újságíró már állandó tüntetést szervezett az MTVA épülete elé tiltakozásul az elviselhetetlen zsarnokság ellen.

Milyen könnyen felejt a nép… Pedig Navarrotól sokat tanulhatna a mostani ellenzék. Ő legalább még felkészült minden eshetőségre. Például leparkolt egy lakókocsit az épület elé, hogy folyamatosan tudjon csúnyán nézni az objektum, s szimbolikusan az "elnyomó rendszer" tartópilléreire, hátha mind összeroppan, ha erősen koncentrál. Meg ugye egyes lakókocsik manapság elég jól felszereltek. Van bennük mellékhelyiség is. Azt pedig tudjuk, hogy Szélnek és Hadházynak már akadt egy kis gondja ebben a témában.

De egyvalamit ugyanakkor tökéletesen elsajátítottak Navarro eszköztárából. A nagy mozgalmi előképet ugyanis szintén “lökődték” és földrevitték. Legalábbis ő is elég jól eljátszotta.

Íme egy videó a tragikus jelenetről a Heti Választól, még azelőttről, hogy az újság tulajdonosa a G betű megszokott asszociációját a nehézségi gyorsulástól egy másik kifejezés felé terelte volna:

Slusszpoén, hogy egy hosszabb videó tanúsága szerint az internacionalista színészképző egy másik tanonca, aki nemrég szintén nagyot alakított, ugyancsak tevékenyen részt vett az ottani tüntizésben. Őt Varju Lászlónak hívják, és kétségtelen: sokat merített Navarro játékából, ahogy Hadházy is.

Szóval Hadházy és Szél lehet, hogy jobban teszi, ha nem csak Popovicsot és Alinskyt olvasgat, de a közintézménybénítás operatív feltételeinek is utánanéz, és bérel magának egy WC-vel felszerelt lakókocsit. Vagy ez, vagy legközelebb ne felejtsenek el pelust is berakni abba a túlélőcsomagba, amit magukkal vittek és büszkén mutogattak saját streamjükön!