Ismét vállalhatatlan kijelentéseket tett a jobbikos Jakab Péter

Hírek
A jobbikos politikust tegnap választották a párt frakcióvezető-helyettesének, aki nem bánt kesztyűs kézzel sem a zsidókkal, sem a romákkal. Egy újabb hangfelvétel tanúsága szerint a homoszexuálisokról is minősíthetetlen hangnemben beszélt - ismertette a Hír TV.  

Jakab Péternek nem kell a szomszédba mennie, ha valamelyik kisebbséget kell inzultálni: a zsidók és a cigányok után a melegekről is vállalhatatlan kijelentéseket tett. 

A jobbikos képviselő a melegfelvonulást buziparádénak nevezte, a melegeket pedig aberráltként jellemezte a „néppártosodott” politikus. Jakab úgy gondolta korábban, hogy létre kéne hozni egy csendőrséget, melynek nem lenne feladata a „buziparádék biztosítása”.

Jakab egy miskolci lakossági fórumon zsidó vicceken nevetett, Pörzse Sándor mesélte az antiszemita tréfákat. Jakab korábban többször a „kiválasztott népből” származó bűnözőkről beszélt.

A Jobbik politikusa a cigányokat illette a „mélyigénytelenség” jelzővel. A Jobbik nem tudja levetkőzni rasszista és antiszemita múltját: Sneider Tamás felesége karlendítéssel üdvözölte a násznépet, Sneider pedig cigányokat vert fiatalabb korábban. Szávay István, jobbikos politikus pedig egy zsidó nő leütésével hencegett.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetnek

További híreink