Ismét muszlimokhoz látogatott a Vona család

Hírek

Vona Gábor és családja úgy tűnik, nem tud elszakadni a hagyományoktól és minden nagyobb keresztény ünnep környékén Isztambulba látogatnak. És persze arról sem feledkeznek meg, hogy ezt a nagyközönséggel is megosszák.

A 2018-as országgyűlési kampány egyik fő témája volt Vona Gábor és a muszlim közösség kapcsolata. A Jobbik egykori elnöke ugyanis számtalan olyan fotón szerepel, melyeken török emberekkel ölelkezik. Ilyen például az a kép is, melyen a II. János Pál pápa elleni merénylet egyik vádlottjával pózolt közös fotón.

Az interneten el is kezdtek terjedni a pártelnököt kifigurázó mémek, de talán a legemlékezetesebb az volt, amikor Vona Gábor sajtótájékoztatóján megszólalt a müezzin, Vona pedig erre annyit reagált, hogy megköszönte a lehetőséget.

De úgy tűnik, ez sem szegte kedvét a török és muszlim világ iránti érdeklődésében. Mi sem bizonyította ezt jobban, minthogy mindenszentek ünnepén családjával utazott Isztambulba, ahonnan felesége számos fotót is megosztott követőivel.


Forrás: Instagram

Alig telt el két hónap és a Vona család ismét Isztambulból posztolt, ezúttal az új évet köszöntötték a török városból.


Forrás: Instagram

Hogy honnan a rajongás a muszlim kultúra felé, nem tudni. Annyi azonban biztos, hogy ezek után nem kell csodálkozni, ha sokan úgy látják, Vona Gábor vonzódik a muszlim világ felé.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink