Ismét hazudott a sorosista 444.hu

Hírek
Látványos leleplezésnek szánt videót tett közzé a Soros-közeli 444.hu, melyben azt állítják, hogy ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt instruálta az MTVA újságírója, szájába adta a szavakat. A valóság természetesen ismét teljesen más, szó sincs arról, amit a fakenews-gyár állít.

Ifj. Lomnici Zoltán a Demokratának elmondta, hogy a felülről kézivezérelt 444.hu esetében Soros megbízható emberei által inspiciált kisújságírók magukból indulnak ki, nem történt semmi olyan, amit állítanak.

ifj. Lomnici Zoltán alkotményjogász Fotó: Demokrata/Somfai Sándor

Mint fogalmazott, korábban ebben a témában több sajtóorgánum interjút készített vele még tavaly decemberben, jóval az illegálisan kiszivárgott anyag elkészülte előtt. Ezekben többször beszélt arról, hogy az MTVA megvédte a munkatársait, amely egyébként a képfelvételek alapján evidencia.

Az ominózus felvétel előzménye, hogy Lomnici megküldte az egyik ilyen beszélgetés anyagát a szerkesztő részére, és jelezte, hogy ez egy fontos szempont lehet. "Miután viszonylag mostoha körülmények között készült az interjú, emlékeztettek korábbi saját gondolataimra. A 444 tehát ismét hazudott, és ezért felelnie kell" – mondta az akotmányjogász a Demokratának.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink