Hiába ment Soros fia Brüsszelbe: elbuktak a bevándorláspártiak

Hírek
A Fidesz egyoldalúan függesztette fel tagságát az Európai Néppártban, a kizárást támogató bevándorláspárti erők pedig csúfosan elbuktak.

Szerdán tárgyalta az Európai Néppárt a Fidesz kizárásának ügyét, melyet bevándorláspárti törpepártok javasoltak. Szintén szerdán feltűnt Brüsszelben a Soros-birodalom örököse, Alexander Soros is. Joggal vetődik fel a kérdés, hogy az ifjabb Soros talán mozgósítani szerette volna a Néppárton belüli 36 szövetségesét a Fidesz kizárása érdekében.

Meglehetősen érdekes, hogy a spekuláns fia pont azon a napon tűnik fel a belga fővárosban, amikor a magyar kormánypárt elleni szankciókról tárgyal az európai pártcsalád. Ám hiába a személyes jelenlét, Soros és bevándorláspárti szövetségesei elbuktak: nem zárták ki és nem függesztették fel a Fidesz néppárti tagságát, hanem a magyar kormánypárt egyoldalúan függesztette fel néppárti tevékenységét.

A spekuláns fia nem először ment Brüsszelbe, korábban apjával is járt ott. Emlékezetes, hogy Juncker például puszival köszöntötte a milliárdost és az is, hogy egy kiszivárgott lista szerint az Európai Parlamentben 226 képviselő tagja az üzletember érdekeit védő és érvényesítő Soros-frakciónak.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink