Heller Ágnes büszke lehet Vona Gáborra

Hírek
A Jobbik elnöke befejezte művét. Bebizonyította, hogy amit a baloldali kozmopolita értelmiségiek művelnek, azt ő is bármikor utánuk csinálja. Külföldi sajtóban árulkodni és torz képet festeni a magyarországi viszonyokról, ez Vonának is legalább olyan jól megy.

Az osztrák Die Presse című napilapnak adott interjút Vona Gábor, amiről mellesleg a nyíltan jobbikos Schlecht Csaba által főszerkesztett mno.hu ezzel a címmel számolt be: “Vona Gábor olyan Orbán Viktor ellen, mint egy „úriember” a „maffiafőnök” ellen”.

Az elmúlt években jópár mocskolódó cikk jelent meg a külföldi sajtóban balos értelmiségiek tollából, vagy tollbamondásukkal. Emellett számos magyarországról szóló dokumentumfilmmel is gazdagodhattak a külföldi érdeklődők, amiben minden ellenpont nélkül mondhatták fel ugyanezek az emberek a megszokott sirámokat.

Most a “nemzeti” Jobbik elnöke is csatlakozott közéjük. Vona Gábor szerint az elmúlt hét év kormányzásából kiderült, hogy Orbán Viktor nem demokrata. Látszik ez a sajtószabadság, az állami szervek függetlenségének, a magántulajdonnak és a vállalatok szabadságának aláásásából, vagy abból, ahogy a civil szervezeteket, egyetemeket támadják.

Heller Ágnes beírhat egy kövér 5-öst legjobb tanítványának. Ezt pont így kell csinálni. Az már más kérdés, hogy ettől Vona éppúgy nem lesz szimpatikusabb a magyar választók számára, mint Heller Ágnes, vagy – ha már Ausztria – Paul Lendvai. De ez legyen Vona gondja! Mindenesetre, ha a 2018-as választáson csúnyán beégnek, azt nem az ÁSZ-ra kellene majd fogni, csupán vissza kell majd emlékezni a pártelnök összes ilyen húzására.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetnek

További híreink