Hazánkat dicsérte a győri Audi elnöke

Hírek Figyelő

Magyarország különösen szorgalmas, szenvedélyes és okos emberek otthona – írtja LinkedIn közösségi oldalán Alfons Dintner, a győri Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke. Az írásra az Autoszektor.hu figyelt fel, e szerint az elnök jelezte: Akarni, tudni és tenni: Ez az a hármasság, amely annyira népszerűvé teszi termékeinket és szolgáltatásainkat.

– A szorgalom és a szenvedély nyilvánvalóan tulajdonsága annak az 50 ezer embernek, akik az Audi Hungaria munkatársai, szolgáltatói és beszállítói, akik velünk vagy nekünk dolgoznak – húzta alá Alfons Dintner. Az autóipari óriás hazai leányvállalatának elnöke erre annak kapcsán hívta fel a figyelmet, hogy újabb szakaszához érkezett a győri Széchenyi István Egyetem tudományos és innovációs parkja.

– Mára 2155 mérnökünk mintegy 80 százaléka partneregyetemeinken, több mint fele a győri egyetemen végezte képzését. De ez az út soha nem volt egyirányú utca: számos együttműködéssel, tanszékekkel, kutatási és fejlesztési projektekkel dolgozunk együtt a tudományos világgal mutatott rá az elnök. Majd hozzátette: a digitalizáció, az elektromosítás és a fenntarthatóság számos jövőbeli témája mellett hamarosan a tudományos és innovációs parkban is testet ölt.

Borítókép: Alfons Dintner, Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke, forrás: LinkedIn

Ezek is érdekelhetnek

További híreink