Három tárgyból is bukásra áll a káromkodó diáktüntető

Hírek
Helyreigazító közlemény:  A 2019. január 15. napján megjelent „Három tárgyból is bukásra áll a káromkodó diáktüntető” című cikkünkben a Ripost alapján valótlanul híreszteltük, hogy Nagy Blanka három tárgyból is bukásra áll, illetve, hogy kifejezetten gyenge tanuló. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Nagy Blankának annyi hiányzása van, hogy az már meghaladta azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz.

A Ripost információi szerint a minősíthetetlen stílusban beszélő diáklány három tárgyból is bukásra áll, s a leírtak szerint kifejezetten gyenge tanuló is. Ezt persze titkolja az ellenzéki média.

Az újság emellett úgy tudja, hogy Nagy Blankának rengeteg hiányzása van, annyi, amennyi már meghaladta azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz.

Ezzel szemben Nagy Blanka egyetemről ábrándozik, kérdés, hogy hogyan szeretne bekerülni a felsőoktatás vérkeringésébe, ha két érettségi tantárgyból is bukásra áll?

A Ripost szerint már csak az iskola jóindulatán múlik, hogy Nagy Blanka még a Móra Ferenc Gimnázium tanulója maradhatott.

A tizennyolc éves nő a hirtelen jött hírnevet kihasználva már a híresen fake news-gyár HVG-nek nyilatkozik. 

UPDATE: Nagy Blanka egy Facebook kommentjében tagadja a Ripost állításait, mint fogalmazott: "Kulturáltan cáfolom, hogy bármiből is bukásra állnék illetve, hogy sok lenne a hiányzásom". Egy másik kommentelő erre reagálva azt kérte tőle, hogy bizonyítsa mindezt bizonyítványának fényképével, ezt a kérést ugyanakkor Nagy Blanka elutasította.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink