Hardveres kártyaolvasót dob piacra Magyarországon a Revolut

Hírek vg.hu
A Revolut hardveres megoldással terjeszkedik Magyarországon. A Revolut Reader kártyaolvasó az ígéretek szerint minden vállalkozás számára elérhető áron kínál kártyás fizetési megoldást. A terméket hazánk mellett négy másik országban is piacra dobják.

Öt országban, köztük Magyarországon is piacra dobja kártyaolvasó eszközét a Revolut. A Revolut Reader az ígéretek szerint szélesebb körben elérhetővé teszi a kártyás fizetést. A cég közölte, hogy az új hardverrel az a céljuk, hogy a bankkártyás fizetés olyan egyszerű legyen, mint a készpénzes vásárlás. A kártyaolvasó hagyományos és érintéses fizetést is lehetővé tesz. A Revolut Readerbe a cég olyan funkciókat is beépített, mint a termékkatalógus létrehozása és a borravaló hozzáadás. Emellett egy töltéssel a kártyaolvasónak papíron bírnia kell az egész napos használatot.

A vállalat azt ígéri, hogy a fizetési sebesség maximum 5 másodperc, a Revolut Business számla pedig lehetővé teszi, hogy az ügyfelek egy helyen fogadjanak fizetéseket, valamint elszámolják és tárolják a bejövő pénzösszegeket.

a Revolut Reader a benne integrált SDK-megoldásnak és API-nak köszönhetőn összekapcsolható a vállalkozás által már használt, egyéb POS-rendszerekkel. Az elkövetkező hónapokban a Revolut Business kínálata egy POS-szoftverrel fog bővülni, amely rugalmasságot biztosít majd a nagyobb kereskedők számára, hogy kifinomultabb eszközökkel működtethessék vállalkozásukat. A Revolut a Jabil Paymentsszel együttműködve fejlesztette ki a testre szabott mPOS-rendszert.

Mennyibe kerül a Revolut Reader?

Belföldi kártyák esetében mindössze 10 forint + 0,8 százalék tranzakciónkénti díjat számolunk fel, a készülék egyszeri költsége pedig 17 900 forinttól kezdődik, de a nagy volumennel rendelkező vállalkozások esetében személyre szabott díjszabást alkalmazunk.

Címlapfotó: Revolut

Ezek is érdekelhetnek

További híreink