Hadházy és Szél újra lecsapott: kéz és láb nélküli fekete lovaggá változtak

Hírek
Az önvideózó politikusok már épp kezdtek kellemesen elhelyezkedni a az MTVA épületében, amikor színre lépett az általuk áhított vezérigazgató.  

Míg a Hadházy-Szél duó Papp Dánielre várt, beharangozták, hogy híradózni fognak Szél Bernadett streamjén. Papp Dániel egyszer csak megjelent és közölte az erőszakos párossal: semmilyen törvényi előírás nem kötelezi arra, hogy élőben beszélgessen képviselőkkel, és ahogy azt már egy e-mailezés alkalmával is jelezte nekik, írásban tegyék fel a kérdéseiket, és mindenre választ kapnak.

Majd sarkon fordult, átment a beléptető kapun, és otthagyta a két valóságshow sztárt, hadd üvöltözzenek magukban, amit ők készségesen meg is tettek. Úgy nézett ki az egész, mint amikor Arthur király már minden végtagjától megszabadította a magát mórikáló fekete lovagot, majd kegyelemből otthagyja, de az még mindig utána kiáltozik, hogy ha visszajön, akkor aztán nagyon elintézi.

Majd a Hadházy-Szél szimbionta bejelentette, továbbra is nagyon keményen maradni fognak. De még mindig nincs semmi “lökődés” meg földönhempergés, úgyhogy unalmas műsorra számíthatunk.

Az előzményekért kattintson ide!

Ezek is érdekelhetnek

További híreink