Hadházy Ákos szerint a családok védelme egyenlő Adolf Hitler politikájával

Hírek
Pókember, lyukas zokni és színészkedés - ez jut az eszébe az embernek Hadházy Ákosról, a botránypolitizálás zs-kategóriás kaszkadőréről. De mi jut eszébe Hadházynak a családtámogatásról és a testnevelés óráról? Adolf Hitler!

Bár április elseje még messze van, így is sikerült megdöbbentő bejegyzést írnia Hadházy Ákos független képviselőnek, aki bebizonyította: függetlenlítette magát a valóságtól.

A Szél Bernadettel Bonnie és Clyde-ot játszó Hadházynak a magyar kormány családvédelmi politikájáról nem mosolygó gyerekek vagy friss házasok jutnak az eszébe, hanem Adolf Hitler intézkedései. A független képviselő ismét kinevettette magát. Akinek egy gyermekvállalást ösztönző intézkedésről Adolf Hitler jut eszébe, az vegyen ki jó sok szabadságot, és gondolkodjon el, hogy mit is írt le.

Nem is beszélve arról, hogy Hadházy Ákos ezzel elbagatellizálja Adolf Hitler rémtetteit, ha minden olyan dologra ráhúzza a nácikártyát, ami neki nem tetszik. 

Hadházy Ákos elkeseredettségében már mindenre képes. Ám míg a lépcsőkorlát megmászása szánalmasan szórakoztató volt, addig a családpolitika Hitlerrel való párhuzamba állítása ostoba és kegyeletsértő is egyben.

Fontos megemlíteni, hogy Hadházy Ákos azzal a Jobbikkal működik együtt, amely hemzseg az antiszemita botrányoktól. Így Hitlert kiáltani egy jobbikosokkal kokettáló politikustól még kínosabb.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetnek

További híreink