Hadházy Ákos, az igazságosztó

Hírek
Az LMP volt társelnöke a nemzeti ünnep alatt is azzal van elfoglalva, hogy megossza az ellenzéket. Most Vágó Gábornak, a zöldpárt prominens alakjának nem engdné külső nyomásra, hogy felszólaljon a korrupcióellenes tüntetésen. Az LMP-s alapítótag legalábbis ezt állítja.

A holnapra szervezett korrupcióellenes tüntetésen olyan nagyágyúk fognak felszólalni többek között, mint Homonnay Gergely, a DK egyik reklámarca, aki arról vált híressé, hogy a macskája nevében írogat a facebook-ra. Homonnay viszont igazi vérbeli politikussá vált, már taktikázik is. Vágó Gábor szerint ugyanis a cicás-Dk-s úr miatt nem engedik felszólalni a tüntetésen, s Hadházy miatta nem látná szívesen őt a demonstráción. Annak ellenére sem, hogy az LMP-ben politizáló férfi a Korrupcióellenes Szövetség titkára.

Idézzük fel Vágó közösségi oldalán megosztott gondolatait:

„Nagyon méltatlan és megalázó helyzetbe hozott Hadházy Ákos a holnapi tüntetés kapcsán. A korrupcióellenes szövetség, aminek én vagyok a titkára, szervezi a holnapi tüntetést, ahova minden pártból egy olyan embert hívtak, aki sokat tett a korrupció felszámolásáért. Tőlünk engem, és erre az LMP elnökség rábólintott, hogy menjek. Azóta az történt, hogy Horváth András jelezte, hogy Hadhazy nem akarja, hogy felszolaljak, mert szerinte megosztó vagyok. Ezt arra alapozza Ákos, hogy Hommonay Gergely DKsokat szervez, hogy belém fojtsák a szót. Az esemény FB meghirdetésére letrehoztak egy új FB oldalt az egyesületünknek, úgy hogy meg sem kérdezett senki, hogy oda adjam e a régi FB oldalt. A tüntetés szervezői emailezesébe kérésem ellenére nem vettek fel, az esemény szervezői találkozójára nem hívtak el, de Lukácsi Kati szólt, hogy lesz ilyen, így elmentem. Ott jelezte egyedül Hadházy , hogy nem látna szívesen. Azóta többször kerestem Hadházyt, írtam több smst, azt írta vissza, hogy hívni fog. Azóta hív… Az egyik szervezője az eseménynek azt mondta, hogy azért nem írják ki a nevem, mert Ákos azt, mondta, hogy "LMPt nem reklámozzák". 

Hadházy csak nem egy újabb pártnak akar így udvarolni?
 
Borítókép: MTI/ Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetnek

További híreink