Gyurcsány Ferenc legutóbbi akciója őszödi mélypontját súrolja

Hírek
Gyurcsány Ferenc, vagy ahogy sokan ismerik, az őszödi böszme legújabb politikai akciója keretében egy éjszakát töltött a Kossuth téren, hogy így fejezze ki a szolidaritását a hajléktalanokkal.  Reméljük, a politikai haszonszerzés mellett a budai villáját sem felejtette el bezárni.

A Láriferi által vezetett Demokratikus Koalíció politikusai tegnap az utcán töltötték az estét, a Parlament előtt. A figyelemfelkeltő akció a szerintük diktatórikus kormány ellen irányult. Orbán Viktor mesterterve ugyanis az, hogy a totális hatalom kiépítése érdekében nem hagyja az utcán megfagyni a szerencsétlenül járt embereket.

Gyurcsány és csapata szerint a szabadság viszont azt jelenti, hogy hagyjuk a hidegben és a mocsokban ezeket az embereket. Arról már ne beszéljünk, hogy a többség számára ez mivel jár (közegészségügyi kockázattal többek között), mivel a bukott miniszterelnök jó ideje nem ismeri már a többség fogalmát.

A kisebbség jelen esetben a hajléktalanokat jelenti. Az intézkedés ugyan szigorú, de hosszútávon hasznos mind a hajléktalanok, mind a városlakók számára. 

Gyurcsányék meg a fene nagy „diktatúrában" tüntettek tegnap este, majd ma reggel mindegyik hazament a maga kis lakásába. Ferencünk pedig a villájába, s ma este a kényelmes ágyában talán majd arról álmodik, hogy sikerül újra bemászni a törvényhozásba, most a hajléktalanok hátán.

Borítókép: Koszticsák Szilárd/MTI

Ezek is érdekelhetnek

További híreink