Gyurcsány elfelejtette, hogy hamarosan kezdődik a 3-as metró felújítása

Hírek
A DK és Gyurcsány Ferenc alternatív valósága szerencsére nem érint tömegeket, de időről időre megpróbálja önmagát sokszorosítással terjeszteni. Nem bírjuk ki, hogy ne adjunk hírt a legújabb "igazságrészlet kibontásáról", amire hol máshol, mint Gyurcsány Facebookján akadtunk.  

Egy DK-s gurutól tanult különleges agytréning segítségével merüljünk olyan mély álomba, melyben megfeledkezhetünk a való életben megszerzett ismereteinktől. Az állapotra jellemző, hogy a szemünk nyitva marad, de mindent DK-s fénytörésben látunk.

Így tapasztaljuk meg, hogy az alternatív valóságban választani kell Orbán és Európa között. Ebben a dimenzióban természetesen Gyurcsány maga az "öreg kontinens". 

Felmegyünk a Facebookra, hogy tájékozódjunk az alternatív valóság kedvenc miniszterelnökének új tanításaival. Már a legelső posztja tanulságosnak tűnik (szigorúan csak ebben a tudatállapotban): "biztonságos 3-as metrót szeretnél, akkor válaszd Európát és 2018-ban szavazz a DK-ra!"

És most ébredjünk fel, majd lépjünk vissza a fosztóképző nélküli valóságba. Törölgessük le a rémálom okozta verejtéket, és vessük össze az álomképet a létező világgal. Miután újra megbizonyosodunk róla, hogy gondolkodunk, tehát vagyunk, eszünkbe jut, hogy a következő hónap elején kezdik a 3-as metró felújítását, arra viszont határozottan emlékszünk, hogy nem Gyurcsány és a DK kormányoz.

A verejtékezés gyengül, a légzésünk kezd nyugodtabbá válni. Már csak amiatt borsódzik kicsit a hátunk, hogy egyszer nehogy véletlenül az Elm utcába költözzünk.

Borítófotó: Facebook

Ezek is érdekelhetnek

További híreink