Guy Verhofstadt is gyurcsányista lett

Hírek
Az Európai Parlament Orbán-fóbiában szenvedő liberális frakcióvezetője olyan bejegyzést osztott meg, ami a Gyurcsány-kormány áldásos ténykedésének kommunikációját jellemzi.  

“Olaszország nem az euró miatt szenved, hanem a strukturális reformok elmaradása miatt. Olaszországnak is azt kell tennie, amit már Franciaország is elkezdett. Reformok, reformok, reformok, és Olaszország megmenekül!” – írta ki ezt a gyurcsányi okosságot Guy Verhofstadt Twitterjére.

Mint az köztudott, Olaszország jelenleg némileg benne van a slamasztikában, ugyanis az olaszok olyan erőket választottak meg nemrég, amelyek visszaküldték volna a pórázt és a szájkosarat a pénzügyi köröknek, de hamar kiderült, hogy ezt utóbbiak nem hagyják.

Az államfő nem volt hajlandó kinevezni Giuseppe Conte, a győztes pártok miniszterelnök-jelöltjének pénzügyminiszterét. Így Conte elállt a kormányalakítástól, az olasz elnök meg berakott volna a helyére egy IMF nagyágyút.

Ehhez a puccshoz Guy Verhofstadt, Soros György egyik legmegbízhatóbb szövetségese pedig csak ezt a blablát képes hozzáfűzni: Reformok! Reformok! Reformok!

Mintha csak Gyurcsány Ferencet hallgatnánk, miközben épp jól elk*rja. Végülis mi is többek között a böszme reformok következében kerültünk szorosabb kapcsolatba az IMF-el.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink