Gecse Norbertet nevezték ki a Magyar Röplabda Szövetség PR tevékenységének fejlesztéséért felelős vezetővé

Hírek figyelő.hu
Az új fejlesztési vezető kinevezése jelentős változásokat hozhat a röplabda sportág hazai helyzetében.

Gecse Norbertet nevezték ki a Magyar Röplabda Szövetség PR tevékenységének fejlesztéséért felelős vezetőjévé, ezzel pedig jelentős mérföldkőhöz ért a magyar röplabdázás fejlődése. A jól ismert üzletember eddig is aktív szerepet vállalt a sport világában, sőt, maga is kifejezetten kedveli a röplabdát, most viszont egy újabb kihívással néz szembe, népszerűsítené és még tovább fejlesztené hazánkban a sportágat.

Elmondta, hogy kinevezése után azonnal ötletelni és tervezni kezdett, hogy miként is lehetne a Magyarországon jelenleg negyedik legkedveltebb sportot – amely nézettségét tekintve a vízilabdát és a jégkorongot megelőzi – a második-harmadik helyre felemelni.

A fő gond az, hogy habár nagyon sikeres a sportág, jók a sportolóink és az utánpótlás is, mégis az látható, hogy nem nagyon jut el az emberekhez. Éppen ezért a sportág kommunikációját szeretnénk fejleszteni, hogy könnyebben eljusson az emberekhez, tudjanak az eredményekről, a meccsekről, és ezt lehessen is valamilyen formában követni

– árulta el Gecse Norbert a Tények.hu megkeresésére, hozzátéve, számára kiemelt fontosságú lesz a sportág finanszírozásának biztosítása és a szponzorációs lehetőségek maximalizálása.

Fotó: Gecse Norbert (jobbra) készen áll arra, hogy új forrásokat vonjon be a sportág finanszírozásába. Forrás: Tények.hu

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink