Gazdasági álláslehetőségekkel várják a fiatalokat

Hírek
Holnap indul a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) idei első állásbörzéje, ahová hallgatókat és frissdiplomás pályakezdőket várnak.  

Az egyetem közleménye szerint kereskedelmi, pénzügyi és szolgáltató cégek, vezető hotelláncok, utazási irodák, meghatározó munkaerő-közvetítő cégek várják szakmai gyakorlati helyekkel, részmunkaidős pozíciókkal és álláslehetőségekkel a hallgatókat, frissdiplomás pályakezdőket.

Az állásbörzét a BGE 3 budapesti karán fogják megrendezni, április 2. és 4. között. Olyan híres és magas presztízsű cégek fogják képviseltetni magukat, mint a OTP Bank Nyrt., az Accor Hotels, a Robert Bosch Elektronikai Kft., a Mazars Kft., az Auchan Magyarország Kft., a Process Solutions Kft., a Budapest Marriott Hotel, valamint a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A dolgozni kívánó fiatalokat emellett álláskeresési és karrier tanácsadással is segítik a szervezők.

Az érdeklődöket április 2-án, kedden a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karon, április 3-án, szerdán a Külkereskedelmi Karon 11:00 és 15:30, míg április 4-én, csütörtökön a Pénzügyi és Számviteli Karon 9:30 és 15:00 óra között várják.
 

Borítókép: TVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Ezek is érdekelhetnek

További híreink