Fellendülőben a használtautók online értékesítése

Hírek Figyelo.hu

Az AAA AUTO által értékesített gépkocsik 20 százalékát már online vásárolták meg az ügyfelek április első felében, miközben a személyes ügyintézés és értékesítés bizonyos korlátozásokkal továbbra is engedélyezett- áll az AAA AUTO közleményében.

A koronavírus-járvány alatt is van érdeklődés a használt gépkocsik vásárlása iránt, bár ez természetesen elmarad az ebben az időszakban megszokott szinttől. Az AAA AUTO ezt annak a ténynek tulajdonítja, hogy az emberek felismerték, hogy a fertőzés megelőzésének egyik leghatásosabb módja, ha gyakrabban használnak személygépkocsit tömegközeledés helyett.

Karolína Topolová vezérigazgató szerint a használt autók vásárlása iránti érdeklődés a vártnál kevésbé esett vissza.

„Általában nagyon sokan a tél elmúltával tervezik az autóvásárlást, és a koronavírus-járvány pont a legerősebb szezon közepén érkezett. Az emberek tisztában vannak azzal, hogy a járvány során a fertőzés megelőzésének egyik leghatásosabb módja az, ha a tömegközlekedés helyett saját autóval közlekednek. A gépkocsi belső terét könnyen lehet fertőtleníteni, és a másokkal való személyes kontaktus is elkerülhető. Az autó egyszerűen az ember személyes terének kiterjesztése, amely a tömegközlekedéssel ellentétben véd a közeli kontaktustól” – tette hozzá Karolína Topolová.

A telephelyeken történő értékesítés folytatása mellett az AAA AUTO jelenleg a weboldalán és a call centeres ügyfélszolgálatán keresztül lebonyolított eladásokra is kiemelt figyelmet fordít, az autóikat pedig fertőtlenítik.

.

Borítókép: Dilen, PuzzlePix/Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

További híreink