Fallal védi luxuspalotáját Soros György

Hírek
Tipikus esete ez a bort iszik és vizet prédikál jelenségnek: az amerikai tőzsdespekuláns ugyan a nyílt társadalmat hirdeti és a határok nélküli világot, ám saját territóriumát hatalmas falakkal vette körbe - számolt be a Soros által emelt falakról a Daily Caller amerikai hírportál.

Soros egyik villája az Egyesült Államokbeli Long Island szigeten található, a The Hamptons nevű luxuskörnyéken építették, és helyenként három méteres betonfallal van körülvéve az épület.

Többen is úgy jellemezték a falakat, hogy egy középkori erődítményre hasonlít, s megjegyezték, hogy ezeket a falakat még Donald Trump, amerikai elnök is megirigyelné.

Természetesen nem csak ezzel a módszerrel védi Soros a birtokát, hanem kamerákkal és őrökkel is igyekszik megóvni objektumát. Fal, őrök és kamerák, pont, mint egy rendes határvédelem.

Mindez annak fényében érdekes, hogy Soros György a bevándorlás lelkes támogatója, és a határokat védő kerítések nagy ellenzője. Saját rezidenciáját viszont már óriási falakkal vette körbe az álszent milliárdos.

Borítófotó: MTI Fotó: Kovács Attila

Ezek is érdekelhetnek

További híreink