Ezért irtózatosan hazug a Gillette új, feminista reklámja

Hírek

“Ha megunta az életét, szopogasson Gillette-pengét” – szól a morbid mondóka, amit már egész kicsi koromban megtanultam. Most erről is kiderült: az ebben a vicc, hogy nem vicc.

A népszerű Gillette ugyanis új reklámmal lepte meg a nagyérdeműt, amit egy feminista nő rendezett. Olyan is lett.

Az egész egy marxista hazugságra épül: eddig a mérgező maszkulinitás fertőjében szenvedett a világ, de közel a forradalom, és a végső harc kezdete, hogy a femináciknak készségesen behódoló jófiúk a Gillette-t használják.

A reklámban gyors snittek követik egymást, amelyekben a férfiak igazi bunkókként viselkednek. Nők után füttyögnek, nagyobb gyerekek soroznak egy náluk kisebbet, a grillező apukák pedig csak legyintenek arra, amikor két kissrác összeverekszik a kertipartin, mondván: a fiúk ilyenek.

Aztán mindenhol megjelenik egy hős, aki különb a többi férfinál, a kivétel, a kisebbség, aki megvédi az utcán sétáló csajokat egy füttyögő baromtól, szétválasztja a kertipartin birkózó kissrácokat, lerángatja a nagyobb sihedereket a védtelen fiúról.

Mintha eddig ilyen lett volna a világ, mintha az inga mindig is a szemét, agresszív mocskok felé billent volna a férfinem halmazában. Mintha ez idáig senki nem védte volna meg a nőket, a kiszolgáltatott gyerekeket, de majd a forradalom új férfitípust szül.

Hát azt a jó…

Nagy, nagy hazugság! Mindig is a rendes pasasok voltak többségben, és nem kell feminista borotva hozzá, hogy ezt bebizonyítsuk. Még egy apró adalék ezzel kapcsolatban: igen, a kiscsávók néha verekednek, amíg ezt úgy teszik, mint a kölyökmacskák egymásközt, egy az egy ellen, addig ez rendben is van. Pont azért, hogy mire felnőnek, meg tudják védeni a nyomulós, gátlástalan, agresszív férfitársaiktól a nőket.

Mi eddig csak borotválkozni szerettünk volna, amikor egy Gillette-t a kezünkbe vettünk. De úgy tűnik, most már azon is el kellene gondolkodnunk, hogy a penge segítségével inkább megszabadítjuk magunkat becses testrészünktől.

Bocsi lányok, de a heréltek nem fognak titeket megvédeni, a “mérgezőmaszkulin” fenevadakat pedig sosem fogjátok rávenni erre az öncsonkításra. Tehát, mi marad? Inkább továbbra is legyünk jóban! Oké?

Ezek is érdekelhetnek

További híreink