Ezer hátrányos helyzetű kisgyermek kapott sportcipőt

Hírek
A K&H a hátrányos helyzetűekért program keretében a bank dolgozói összefogtak, hogy sportcipőket adományozzanak hátrányos helyzetű gyerekeknek, akik így tovább fejleszthetik magukat a sportban, és aktív, teljes életet élhetnek.

A K&H küldetésének tekinti, hogy pénzügyi szolgáltatásai mellett négy fő területen – a vállalkozásfejlesztés a környezetvédelem, a pénzügyi tudatosság és az egészség – támogatást nyújtson, és ezen belül kiemelt figyelmet fordít a hátrányos helyzetűekre.

A bank közleményéből kiderül az is, hogy a hátrányos helyzetű régiókban élő gyermekeknek szeretnék megmutatni a sport valódi örömét – hiszen sok esetben az ilyen településeken élő kicsik csak használt cipőkhöz jutnak hozzá – így a K&H dolgozói ezer darab, vadonatúj, megfelelő méretű sportcipőt ajándékoztak a rászoruló általános iskolásoknak.

„A K&H ahhoz kíván hozzájárulni, hogy az ország elmaradottabb területein élő gyermekek is egészséges, teljes életet tudjanak élni, és legyen lehetőségük sportolni, kibontakoztatni képességeiket” – tette hozzá Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója

Borítókép: K&H