Ezekről a kérdésekről fog konzultálni a kormány

Hírek
A korábbi nemzeti konzultációktól eltérően a Soros-tervvel kapcsolatban feltett kérdések mindegyikéhez külön indoklást is fűz a kormány annak érdekében, hogy a választópolgárok nagyobb rálátást kapjanak Soros György tevékenységéről, kijelentéseiről, a migrációt illető terveiről. A Magyar Idők közölte a nemzeti konzultáció hét pontját, illetve a magyarázatokat.  

​A nemzeti konzultáció hét pontja tartalmazza Soros György elképzelését arról, hogy az Európai Uniónak miképpen kéne átalakítania bevándorláspolitikáját. A kormány álláspontja szerint a pontokban megfogalmazott tervvel egy olyan elképzelést erőltet a milliárdos, amelynek következtében hosszú távon az európai nemzetállamok és a nemzeti kultúrák elvesztenék mostani jellegüket, ráadásul teljesen félrekezeli a migrációs krízist. A nemzeti konzultáció elindításával a kormány az alábbi hét pontban kérdezi meg a magyar lakosság véleményét:

 • Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is.
   
 • Soros György brüsszeli vezetőkkel együtt azt is tervezi, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt.
   
 • A Soros-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie.
   
 • A Soros-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt.
   
 • Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért.
   
 • A Soros-terv célja, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.
   
 • A Soros-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a bevándorlást ellenző országok ellen, és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink