Ez várható volt! Ismét mikroadományokat kunyerál Juhász Péter

Hírek
Mint ismert, Juhász Péter pártja, az Együtt 1%-ot sem ért el a vasárnapi választáson, így vissza kell fizetniük a 200 millió forintos állami kampánytámogatást. Hétfőn kiderült, hogy a párt ezt nem tudja teljesíteni, így Juhász a tőle már megszokott megoldáshoz nyúlt: mikroadományokért kuncsorog.

Nagy bajban van az Együtt, de főleg annak ötfős elnöksége, hiszen ők felelnek teljes vagyonukkal azért, hogy a majdnem 200 millió forintnyi állami kampánytámogatást visszafizessék. Mivel hétfőn már bevallották, nincs ennyi pénzük, így az is előfordulhat, hogy még 20-30 évig törleszthetnek.

Az Együtt bejelentése után már csak arra vártunk, Juhász mikor kezd el újra adományokért kunyerálni. Nem váratott sokat magára a dolog, kedden Juhász kirakott egy videót, amelyben mindenkit arra kér, küldjenek a bankszámlájukra pénzt, hogy visszafizethessék a tartozásukat.

Nem ez az első alkalom, hogy Juhász Péter nyilvánossá teszi a bankszámlaszámát a célból, hogy pénzt kérhessen elvakult rajongóitól. Emlékezetes pillanat volt, amikor Juhász két éve azért panaszkodott, hogy ellenzéki politikusként nem lehet megélni Magyarországon. Persze nem sokkal később kiderült, hogy egy méregdrága budai ingatlanban lakik. Amikor a TV2 riportere szembesítette ezzel, és feltette a kérdést, miért nem költözik szerényebb körülmények közé, Juhász ahelyett, hogy válaszolt volna, előkapott egy papírt, amin a bankszámlaszáma volt látható, és arra kért mindenkit, küldjenek neki pénzt, hogy folytathassa munkáját. Úgy tűnik, a kannabisz legalizálásáért folytatott küzdelmeiről ismert Juhász Péternek nem sikerült annyi mikroadományt összegyűjteni, hogy most fizetni tudjon. Vagy csak mind füstbe ment.

Juhász mai Facebook-bejegyzésében leírta az elnökség mind az öt tagjának a bankszámlaszámát.

Mivel az átláthatóság számunkra, és bizonyára az Együtt fanatikus rajongói számára is nagyon fontos, ezért mi azt javasoljuk, hogy lehetőleg kizárólag Juhász Péter számlájára küldjenek adományokat. Róla legalább lehet tudni, hogy mire fogja költeni a pénzt.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink