Évadnyitó Innovációs Konferencia 2024 – mutatjuk a részleteket

Hírek vg.hu
Március 21–22-én rendezi meg a Figyelő és a Világgazdaság az Innovációs Évadnyitó Konferenciát. Az esemény fő partnere a Magyar Innovációs Szövetség, a szervezet ügyvezető igazgatója pedig nem tudja eléggé hangsúlyozni az innováció fontosságát a hazai vállalatok számára. Mátrai Gábor szerint aki nem foglalkozik az innovációval, az könnyen kieshet a piacról a következő években.

Az emberiség az elmúlt 240 év alatt hat nagy innovációs ciklust élt meg. Cél, hogy 2030-ra Magyarország a világ legjobb 25, Európa legjobb 10 innovátor országa közé kerüljön. Hogy a mesterséges intelligencia és a virtuális valóság korában sikerül-e elérni ezt, erről is szó lesz az évadnyitó konferencián, amelyet a Figyelő a Világgazdasággal karöltve, a Magyar Innovációs Szövetség szakmai partnerségével rendez meg március 21-én és 22-én Budapesten.

  1. nap: 2024. március 21. – Kempinski Hotel Corvinus Budapest
  2. nap: 2024. március 22. – online előadások

A konferencia részletes programját itt találja: https://rendezveny.figyelo.hu/

Kérjük az alábbi linken adja meg adatait, hogy jegyét elküldhessük!

https://forms.office.com/e/WTu7ZMX7b4?origin=lprLink

A programot ajánljuk cégvezetőknek, illetve a téma iránt érdeklődő szakembereknek, akik szeretnének egy kicsit a jövőbe látni, megismerni, az innovációval foglalkozó vezetők gondolatait, hasznos és valódi tudásanyagot kapni első kézből.

Ebből az alkalomból beszélgettünk a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatójával, Mátrai Gáborral arról, hogy mire és mivel készülnek a szervezők ezen a nagyszabású eseményen, amelyet várhatóan Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter nyit meg.

Fotó: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek

További híreink