Erről mikor ír könyvet Havas Henrik? Jobbikosok röhögtek a holokauszton

Hírek
Kiderült, hogy a Szentkorona Rádió archívuma igazi aranybánya azok számára, akik nem szeretnék elfelejteni a Jobbik igazi arcát.  

A mandiner.hu nem egészen három nap alatt háromszor bontott le komoly mennyiségű mázat a Jobbik "néppártosodásáról".

Először közöltek egy hangfelvételt, amelyen az egyik – mára "néppártisodott" jobbikos politikus – Apáti István gyakorlatilag zsidó háttérhatalomról értekezik. Aztán Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő a történtekre – vélhetőleg a múlt kísértésétől zavart állapotban – adott magyarázatait szedték ízekre.

A legújabb hangfelvételen megjelenik Zagyva György "Ezt majd a folyosón megbeszéljük" Gyula is Apáti oldalán. Persze ki mástól származhatott volna olyan "jó vicc" a holokausztról, ha nem tőle.

Apáti István: „Semmi baj, a munka nemesít.” Zagyva György Gyula: „Meg néha szabaddá is tesz” – utalt az auschwitzi haláltábor kapujára kiírt szövegre.

Így szólt a párbeszéd, ami komoly érzelmeket váltott ki a stúdióban: kitört a röhögés.

Várjuk Mirkóczki újabb zavart magyarázkodását, hogy mi is röhöghessünk…

Borítófotó: Szeged, 2009. június 14. Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tiszteletbeli elnöke figyel a sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy nemzeti radikális szervezetek együttműködési szerződést kötöttek. (fotós: Németh György/MTI)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink