Elmondták mindenkinek: Horváth Csaba az MSZP főpolgármester-jelöltje

Hírek
Horváth Csaba lesz a szocialisták főpolgármester-jelötje a jövő évi önkormányzati választáson - írja a Magyar Idők. Az előválasztáson lamentáló baloldal számára épp itt volt az ideje, hogy kezdjen magával valamit, de az MSZP lépése miatt valószínűleg újra egymásnak esnek a nagy demokraták.

Nem tudni, hogy Horváth Csaba, az MSZP örök főpolgármester-jelöltje mivel fog előrukkolni jövőre, de a korábbi kampányokban volt már néhány emlékezetes javaslata: ingyen BKV, ami éppen a nokiásdobozok fénykorát élte akkoriban, a Dunagút mesébe illő ötlete, vagy az üvegbúrával fedett Városliget. Utóbbi ötletet azonban már Stephen King lefoglalta, így nem tisztázható, hogy Horváth magától ennyire lelkes, vagy King inspirálta-e.

De ezek mellett volt ám Horváthnak több víziója is, nemrég például a 3-as metró felújítása kapcsán alkotott nagyot: tévéstábbal felszerelkezve indult neki a nagy útnak, hogy na, majd ő megmutatja, hogy Tarlósék még a metrópótlást sem tudják megoldani.  A dolog vége csúnya beégés lett, ugyanis a metrópótló buszok az felújítás első napjától zavartalanul működnek, nincs feltorlódott tömeg, nincsenek egymást taposó emberek, legfeljebb Horváth elméjében.

Horváth jelöltségével a szocik eddigi nagy reménysége, Karácsony Gergely kiesni látszik a pixisből, de Puzsér Róbert és a Fodor Gábor-féle Liberálisok által jelölt Sermer Ádám mellett Horváth is nyugodtan megfér a sorban.

Borítofotó: lokal.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink