Ellenzéki Waterloo Újpest kapu és a Lehel tér között

Hírek
Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni az ellenzéki pártok metrófelújítási kommunikációján. A fővárosi káosz és összeomlás elmaradt, újra beégtek.  

Miért nem kezdődik már? Kezdjék már! Kezdjék már! – hallhattuk hónapokon keresztül a skandálást a metrófelújítás kapcsán az ellenzéktől. Emellett számtalan sajtótájékoztatón fejtették ki, hogy Tarlós István miatt halálos félelem és rettegés tartja sakkban a 3-as metró utasait, mivel a főpolgármester és a kormány nem képes felújítani a szakaszt, majd arról, hogy oké, felújítják, de kevés pénzt adnak rá, és különben is, nem lesz minden állomáson lift. Aztán azon ment a mizéria, hogy nem lesz elég busz a szerelvények pótlására.

Az ellenzéki sajtó pedig október végétől azt járatta csúcsra, hogy gigantikus dugókra lehet majd számítani a 3-as szakasz felújítandó nyomvonalán, ekkora összeomlást Budapestnek talán az 1945-ös ostromkor kellett elszenvednie. És különben is, biztosan nem lehet majd tartani a három éves felújítási ütemezési munkálatokat.  

Aztán eljött november 5-e, és nem történt semmi: nincs dugó, az utasok nem tapossák egymás sarkát a metrópótló buszokon, hiszen elegendő járat indul, mindenki felfér rájuk. Nincs összeomlás, nincs káosz. A 3-as metró felújítása rendben megkezdődött, és mindenhol zökkenőmentes a közlekedés.

Az ellenzék és a sajtója ismét beégett, a 3-as metró felújítása körüli habverés, botránykommunikáció összeomlott, a valóság cáfolja őket. Itt az újabb ellenzéki Waterloo, ezúttal Újpest kapu és a Lehel tér között szenvedtek kiütéses vereséget.

Borítófotó: Máthé Zoltán/MTI

Ezek is érdekelhetnek

További híreink