Egy éve gyűlölte a 444.hu a Red Bull Air Race-t, ma siránkozik, hogy nem lesz többé

Hírek
A hazai sorosista élcsapatnak, a 444.hu-nak mindegy, hogy miről van szó, csak panaszkodni lehessen. A Red Bull Air Race-szel kapcsolatban azonban elfelejtették tavalyi álláspontjukat.

Idén Tarlós István, Budapest fideszes főpolgármestere nem engedélyezte, hogy a Parlament előtt rendezzék a Red Bull Air Race hazai fordulóját. A verseny forgalomkorlátozással és zajterheléssel járt, ezért döntött úgy a főpolgármester, hogy ebben az évben már nem a belváros biztosítja a helyszínt a futam idejére.

A 444.hu ezen annyira elszomorodott, hogy a Facebookon megosztott cikkük felett egy perces néma csendet kérnek a verseny elmaradásáért.

Azonban a Soros-blog szerzői elfelejtették, hogy egy éve még Budapest leggyűlöltebb eseményeként aposztrofálták a versenyt, és több cikkükben is a légi futam ellen emelték fel szavukat.

Most, hogy ez a múlté, szomorkodnak a Red Bull Air Race elmaradása miatt. A szerzőknek mindegy, mi történik, a lényeg: panaszkodni lehessen.

Borítófótó: C-17 Globemaster típusú katonai repülőgép repül a Duna felett a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti állomásán tartott bemutatón 2018. június 24-én. A háttérben a Gellért-hegyi Szabadság-szobor látható. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink