Dr. Vadai Ágnes: repülőgép szakértő

Hírek

Vadai Ágnest hajtja a szakmai érdeklődés. A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Biztonság- és Védelempolitikai tanszékén tanított politikaelméletet, biztonságpolitikát, nem csoda hát, hogy szeretné megszemlélni a Kecskeméti Repülőbázison, a most beszerzett – mint mondá – luxusgépet. 

Az említett repülőről, s arról, mire használja majd a honvédség, a képviselő asszony könnyedén informálódhatott volna, ha szolgálati laptopján bepötyögi a honvedelem.hu URL címet. S azt is egy fából faragott ék egyszerűségével kikutathatná, mire garázdálkodik el a tárca ezer milliárdokat – amiről az ATV-ben panaszkodott. Csöppet bonyolultabb algoritmus az előzőnél, amennyiben a Honvédelmi Minisztérium honlapján a szerződések menüpontot kell meglelnie. 

Nos, ott megismerkedhet Columbo feleségével. A DK alelnöke, a legendás asszonysághoz hasonlította a Zrínyi 2026 programot. E program ama garázdálkodás terepe szerinte. A garázdálkodás amúgy az elvtársnő szakterülete, hiszen uralkodása alatt a szociálliberálisták haderőreform címén haderőnemeket számoltak fel, a haditechnikát pedig jó áron elpasszolták mindenféle baráti fémhulladék-kereskedő cégeknek. Miközben zsoldot nem emeltek, a katonák meg szépen leszereltek. 

Ágnes asszony HM államtitkárként, az utolsó internacionalista kormány hatalmas orcára bukása előtti végjátékban, miközben áruba bocsátották a helyőrségi klubokat, üdülőket, feldarabolták a harckocsikat emígy szónokolt ékesen: „Az, aki esküt tett a haza védelmére, és erre képes életét is áldozni, az nagyon szereti a hazáját”. E ponton megjegyezte: a hazafiság és hazaszeretet fontos része a honvédelmi oktatás. „Mert olyat tud a mi oktatásunk, amit más nem tudott”.

Értem én, a nemzeti nevelést kívánatos lenne száműzni a NAT-ból, a repülőket pedig elpasszolni a MÉH-nek.

Borítófotó: youtube.com

Ezek is érdekelhetnek

További híreink