Donald Trump üzent

Hírek Pindroch Tamás
A volt amerikai elnök, Donald Trump videóüzenetben üdvözölte a budapesti Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC-) köszöntve, amelyet most először tartanak az Egyesült Államok területén kívül.

Mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktorhoz, ő nagyszerű vezető, igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy támogatásomról biztosíthattam. Ő valóban jó ember, és páratlan munkát végez a hazájáért

– hangoztatta Donald Trump a rendezvény számára eljuttatott rövid videóüzenetben. A volt amerikai elnök szerint “a java még csak most jön.”

Szerinte, „nagyon fontos harcot vívunk, és vívnak önök is”; a konzervatív közösségre óriási feladat hárul, hiszen közös értékeiket a globalista baloldal össztűz alatt tartja. A politikus köszönetet mondott az Alapjogokért Központnak és az American Conservative Unionnak is a rendezvény megszervezéséért, majd sajnálatát fejezte ki, hogy nem tudott személyesen is jelen lenni Budapesten, de figyelemmel kíséri az eseményeket.

Borítókép: Tayfun Coskun / Anadolu Agency / AFP

Ezek is érdekelhetnek

További híreink