Dömötör Csaba: ha a bevándorláspárti erők nyernek, akkor horrorforgatókönyv várhat a kontinensre

Hírek
A Magyar Nemzetnek adott mai interjújában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hosszasan beszélt a családvédelmi akcióterv hazai- és nemzetközi bírálatairól, valamint arról, hogy az ellenzék még az elveit is sarokba dobná egy kis hatalomért.

Dömötör Csaba szerint a hazai ellenzék minden megnyilatkozása és lépése mögött a kormánnyal szembeni ellenszenv érzékelhető, a külföldi, bevándorláspárti erők számára pedig a demográfiai problémák megoldása az, hogy egyszerűen kinyitnák Európa kapuit.

A politikus kijelentette: „Azt szeretnénk, ha száz év múlva is magyarok élnének itt a Kárpát-medencében. Az önfeladást meghagyjuk mások ópiumának."

Dömötör Csaba ezért tartja fontosnak az EP-választást, hiszen ott fog majd eldőlni Európa sorsa. Ha a bevándorláspárti erők nyernek, akkor horrorforgatókönyv várhat a kontinensre.

A parlamenti államtitkár kitért Soros György szerepére is. Az amerikai tőzsdespekuláns számtalan alkalommal találkozott uniós csúcsvezetőkkel, miközben nincs demokratikus felhatalmazása. Azzal a Frank Timmermanssal is többször tárgyalt, aki nemrég hazánkban járt, hogy egyeztessen a szocialistákkal.

A fideszes politikus beszélt arról is, hogy alakul a kisnyilasok és a szemkilövetők hihetetlen koalíciója. „Hiába, a Terror Háza Múzeumban lévő átváltozások szobája időtálló üzenetet hordoz. Vannak, akik bármilyen álarcot felvennének, bármilyen korábbi elvüket kidobnák egy kis hatalomdarabkáért.” – zárta gondolatait Dömötör Csaba, aki hozzátette: a kormány mindentől függetlenül teszi a dolgát.

Borítókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd