Döbbenetes: Juhász Péteréket pénzelte volna Vona Gábor

Hírek
Toroczkai László elárulta, hogy a választáson csúfosan leszerepelt Jobbik elnöksége pénzzel segítette volna ki a drogliberalizációért küzdő Juhász Pétert, valamint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon legközvetlenebb munkatársának, egykori kabinetfőnökének számító Szigetvári Viktort. Juhászék azért kéregettek, mivel pártjuk nem érte el az egy százalékos küszöböt, így vissza kellett fizetniük a 150 millió forintos állami kampánytámogatást. Időközben az Együtt megszűnt, míg az identitását vesztett Jobbik épp pártszakadáson megy keresztül.  

Toroczkai László, a Jobbik elnökválasztásán vereséget szenvedett elnökjelölt újabb részleteket árult el, hogyan is működött az identitását vesztett, Vona Gábor által vezetett párt.

Legújabb Facebook-bejegyzésében azt írta: "Megszűnik az Együtt nevű párt, mert a választásokon még 1 százalékot sem tudtak elérni. A 150 millió forintos kampánytámogatást is vissza kell fizetniük. A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor, a Jobbik jelenlegi elnöke, Sneider Tamás, valamint Sövegjártó Kristóf,Vona Gábor főtanácsadója 2018. április 12-én (tehát 4 nappal a választási bukás után) arra próbálta rávenni a Jobbik elnökségét, hogy az anyagilag tönkretett Jobbik pártkasszájából, vagy az Alfahíren rendezett nyilvános gyűjtésből pénzzel segítsük meg az Együtt vezetőit, hogy vissza tudják fizetni a tartozást" – írta Toroczkai.

Hozzátette: "A pénzt tehát a drogliberalizációért küzdő Juhász Péternek, valamint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon legközvetlenebb munkatársának, egykori kabinetfőnökének, Szigetvári Viktornak kellett volna adni" – írta Toroczkai. "Szerencsére ezt a hazaárulást sikerült megakadályoznunk az elnökségben, de ekkor már tudtam, hogy a Jobbikot csak úgy lehet visszaterelni az eredeti útra, ha megnyerem az elnökválasztást" – tette hozzá. 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink