DK: amikor szandálzokniban próbál valaki jófejkedni

Hírek
A Demokratikus Koalíció nevezetű Gyurcsány-szekta újabban úgy ismételgeti “lúzerkormány” kifejezést, mintha nagyobb alfahímek lennének a Jobbik háziblogjának munkatársainál.  

Már az Alfahír elnevezés is olyan, mintha a wannabe helyi vagány csávó erős PR-kampányba fogott volna célja elérése érdekében, de a DK méltó kihívója a Jobbik pártlapjának. Legalábbis amilyen magabiztosan “lúzerkormányoznak” az elmúlt időben, azt az Alfahír szerkesztőségében nyugodtan vehetik fenyegetésnek. Nemsokára komoly harcokra számíthatunk az ellenzéki iskolabusz hátsó, ötüléses soráért, ahol csak a legmenőbbek ülhetnek.

A XV. kerületiek megmutatták, hogy hol a helye a lúzerkormánynak – áll a DK közleményében, melyben arra reagáltak, hogy a baloldal a hétvégén megnyerte az önkormányzati választást a XV. kerületben. Ami már azelőtt is a baloldalé volt. Óriási győzelem, Orbán már ma megbukna, ha nem tegnap bukott volna meg!

Azért “lúzerkormányozás” ide vagy oda, a dolog úgy áll, hogy Gyurcsány és szandálzoknis galerijének tüntijére nem hajlandó senki kimenni párszáz ember kivételével. Apropó! Mit is üvöltözött ott Gyurcsány whiskytől kisebesedett, teli torokból? 

“DIKTAÚRAVAAAN!”

Pedig a közleményükben most ezt írták: “Bebizonyítottuk, hogy a Fidesz verhető.”

Csak félve teszem fel a kérdést: akkor ezek szerint a DK azt is bebizonyította, hogy nincs diktatúra?

Hiába, Gyurcsányra még mindig gyakran rájön a “reggeléjjelmegeste”.

A végére pedig jöjjön egy kijózanító vizuális pofon a szandálzoknis jófejkedőknek, csak hogy tudják “hol a helyük”. Íme:

Borítófotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke beszél, mellette Molnár Csaba ügyvezető alelnök (j) és Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás elnöke (b) a DK eredményváró rendezvényén a budapesti Anker'tben 2018. április 8-án. (MTI Fotó: Illyés Tibor)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink