Demszky Gábor és új felesége Heller Ágnessel nyaral

Hírek
Két héttel ezelőtt ötödször is megnősült Demszky Gábor. A volt főpolgármester új választottja Kapitány Noémi ügyvéd. A friss házaspár az esküvőt követően Horvátországba utazott, ahol Heller Ágnessel együtt töltik a mézes heteket.

Ötödször is megnősült Demszky Gábor – adta hírül a Blikk két hete. A volt budapesti főpolgármester július 24-én kelt egybe új választottjával, Kapitány Noémi ügyvéddel. A szertartást Wittinghof Tamás budaörsi polgármester vezette.

A boldog ara akkor elárulta: nehezen fogadta el, hogy Demszky eddigi kapcsolataiban nem volt kitartó. A volt SZDSZ-es politikussal négy éve, egy rendezvényen ismerkedett meg, Demszky modora rögtön levette a lábáról. Demszky szerint a zökkenőmentes együttélés titka az, hogy megtartotta külön belvárosi lakását, így mindig volt hova visszavonulnia.

A friss pár a közösségi oldalra feltöltött kép alapján Horvátországban tölti a mézes heteket, nem akárki társaságában, velük tartott ugyanis Heller Ágnes is. A baloldali filozófus a jelek szerint kiválóan érzi magát az ifjú párral.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink