Debrecenben és Miskolcon is átvételi pontot nyit az IKEA

Hírek Figyelő
Újabb mobil átvételi pontokat nyit az IKEA. A svéd bútoráruház termékei ezentúl Debrecenben és Miskolcon is elérhetőek lesznek.

Nem kell feltétlenül a fővárosba utazni ezentúl a kedvenc IKEA bútorunkért, a svéd bútoráruház termékeit hamarosan Miskolcon és Debrecenben is átvehetik majd a vásárlók. Az IKEA tájékoztatása szerint a vásárlók kényelmének kiszolgálása, és annak érdekében, hogy minél többekhez eljussanak kedvenc IKEA termékeik, mobil átvételi pontok nyílnak Debrecenben és Miskolcon is. A szolgáltatás lényege, hogy a régió vásárlói a házhoz szállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg kedvenc termékeiket, a mobil átvételi pontokon pedig előre meghatározott időpontban átvehetik csomagjaikat.

Az első átvételi lehetőség 2023. május 17-én lesz, amelyre a vásárlók már leadhatják rendeléseiket akár az áruházakban, akár az IKEA.hu weboldalon. Az új átvételi pontoknak köszönhetően a március végén, Debrecenben megnyitott tervezőstúdióhoz kapcsolódó rendelések még elérhetőbbek lesznek a vásárlók számára.

Lubomír Zákopčan, az soroksári IKEA áruházvezetője közölte: az elmúlt években több Átvételi Pontot is nyitottunk országszerte számos vidéki városban, sőt, a balatoni régióban szezonális jelleggel is működtetünk ilyen egységeke.

– Úgy látjuk, hogy ezzel a lehetőséggel sokat tudunk segíteni azoknak a vásárlóinknak is, akiknek a közelében nincs IKEA áruház, de mégis az IKEA minőségi termékeivel szeretnék otthonosabbá, kényelmesebbé vagy éppen fenntarthatóbbá tenni az otthonaikat – hívta fel a figyelmet.

A Mobil Átvételi Pontok üzemeltetésében az IKEA a Gebrüder Weiss szolgáltatópartnerrel működik együtt, csakúgy, mint a győri, veszprémi, polgári, pécsi, szegedi és zalaegerszegi átvételi pontjain.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: IKEA)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink