David Beckham a magyar fővárosban

Hírek figyelő.hu
Igazi szenzációval bővül a Madame Tussauds Budapest kínálata! Magyarországra érkezik a világ egyik leghíresebb sportolója, divatikonja és médiasztárja, David Beckham viaszmása. A 115-szörös angol válogatott középpályás, a Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa, és a Miami csapatánál Messi jelenlegi “főnöke” néhány hónapig időzik majd Budapest belvárosában.

A Beckham figura a prágai Madame Tussauds produkcióból érkezik vendégségbe Budapestre és előreláthatólag több hétig marad nálunk. A hazai Madame Tussauds 51 állandó figurával rendelkezik, ám időről időre érkeznek a Palazzo Dorottyába exkluzív vendégek is. Legutóbb a világ leggyorsabb sprintere, Usain Bolt viaszmása töltött itt néhány hónapot.

David Beckham annak idején személyesen találkozott a Madame Tussauds angliai munkatársaival, akik így lehetőséget kaptak arra, hogy tetőtől-talpig felmérjék a világsztár testének minden porcikáját. Több ezer biológiai adatot vettek fel a csontok méretétől a testsúlyon át a sportoló arcberendezéséig. A figura – a többi viaszmáshoz hasonlóan – a London melletti műhelyben készült képzőművészművészek, digitális szakemberek és más szakértők bevonásával.

David Beckham teste olyan, mint egy divatlap és egy életrajzi könyv ötvözete. A sportoló bőrét több mint 60 tetoválás borítja, ezeknek mind különleges jelentősége van. Első tetkója a fia neve volt, de szerepel a testén a kedvenc száma, a hetes, továbbá kínai, héber és hindi írásjelek, valamint a 99-es szám, amely a házasságkötésére utal.

Beckham barátok közé kerül a Madame Tussauds Budapest produkcióban. A látványosság egy másik népszerű figurája, Lionel Messi ugyanis jelenleg Beckham csapatában játszik az Inter Miamiban, Jennifer Lopez és Beyoncé pedig közös reklámfilmet is forgatott a sztárral.

A stílusikon sportolóval öltönyben és nyakkendőben találkozhatnak a vendégek a produkció interaktív kávézó részében. Beckham egy vörös szőnyegen állva várja a látogatókat, fotósok gyűrűjében, így mellé állva minden rajongó úgy érezheti magát, mint egy valódi csillag.

Fotó: Madame Tussauds

Ezek is érdekelhetnek

További híreink