Csintalan új műsorának címe majdnem tökéletes önkritika

Hírek

Fel nem fogható, hogy maradhattam le Csintalan Sándor új műsoráról a Hír TV-n. Már egy csomó rész lement, én meg csak most szerzek róla tudomást. Pedig micsoda önirónia jelenik meg a képernyőn. Vagyis mondjuk inkább önkritikának, ha már Csintalanról van szó. Hogy nem robbantotta ez fel az internetet?

Az a cím! A magyar közélet legfordulékonyabb szereplőjének műsora „180 fok” névre hallgat. Na, de az a látvány! Csintalan egy vörös íróasztal előtt várja a nézők hívásait.

A legújabb beharangozóban, Csintalan azt mondja: „Ide lőjenek!”. Látszik, hogy az egész műsor arra „vagányságra” van felépítve, hogy ő aztán felvállalja magát. Ő nem titkolja el kommunista múltját, meg azt, hogy nem jellemző rá a saját politikai közösségéhez való ragaszkodás.

De mire véljük ezt a pontatlan címet, ha Csintalan ilyen bevállalósan őszinte akart lenni? Számoljunk csak utána! Kezdésnek volt egy MSZMP/MSZP tagság. Aztán jött a Fidesz. Ezek után következett Simicska médiabirodalmának fordulata, hogy aztán Csintalan újra kikössön közéleti pályafutásának origójánál, a szocialistáknál, akiknek felajánlotta, hogy ő lesz az elnökük. Akárhogy számolom, ez inkább 360 fok. 

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetnek

További híreink