Csak így tovább, Ágnes!

Hírek
Az ellenzéki bohócpolitikusok az Országgyűlés tavaszi ülésszakának elején is kitettek magukért. Komédiába illő módon sorban elhagyták az üléstermet, és az is kiderült, hogy az MSZP-s képviselők még egy alsó tagozatos gyermek szintjén sem állnak.

Az ellenzéki képviselőktől és pártjaiktól már megszokhattuk, hogy nincsenek a helyzet magaslatán. A magyar politikában eddig nem látott mélységeket feltáró ellenzéki politikusok láthatóan nem ismernek lehetetlent, ha önmaguk lejáratásáról van szó. Már az MTVA-székházban bemutatott fetrengéses-falmászós produkció után is joggal gondolhattuk, hogy ennél nincs lejjebb.

Kunhalmi Ágnes főállású bohócpolitikus, a csukott ajtók nagy barátja azonban láthatóan kihívásként értelmezte a fentieket, és igenis megmutatta: van még lejjebb.

Az ellenzékről eddig is tudtuk, hogy sok mindennel hadilábon állnak. Hadban állnak a nemzeti gondolattal, hadban állnak Orbán Viktorral, és olykor hadban állnak egymással is. A permanens harci vágyban tobzódó, „hazafias forradalomra” hívó ellenzékiek azonban nemcsak a magyar kormánnyal, de a magyar helyesírással is hadban állnak.

„Képviselőkbe folytani a szót illendő?” – kérdezte a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, aki „k*rva erős képei” által vált országosan ismertté, valamint az MSZP oktatáspolitikusa(!), a nevetgélés királynője és az ajtónyitás felkent papnője, Kunhalmi Ágnes. A kormányt hónapok óta folyamatosan megbuktatni akaró bohóctársasághoz csatlakozott a mindenre jelölt Karácsony Gergely, aki a miniszterelnök „dolgozószobályáról” írt közösségi oldalán.

Ezzel máris magyarázatot kapunk arra, hogy az ellenzéki pártok miért karolták fel a trágárkodó Nagy Blankát: ő legalább tud helyesen írni. A trágár diáklányról, hála a balliberális sajtónak, már tudjuk, hogy nem áll bukásra, valószínűleg azért, mert a magyar nyelvtan szabályait nem Kunhalmi Ágneséktől tanulta.

Az ellenzék szellemi mélyrepülése újabb állomásához érkezett, de Isten ments, hogy erre ráébredjenek, épp ezért csak annyit üzennénk: FoJtassa, Ágnes!

Borítófotó: Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselők (MTI/Balogh Zoltán)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink