Csak a saját nemükhöz vonzódók használnak szemöldökcsipeszt?

Hírek
Az őszi parlamenti ülésszak első napján Orbán Viktor miniszterelnök egyértelműen fogalmazott: a NATO előrejelzése szerint 2020-ig 60 millióan mozdulnak Afrikából Európa felé, miközben a kontinens nem védi határait. Vona Gábor, a Jobbik elnöke ellenben inkább képzeletét hívta segítségül, amikor vágyairól beszélve, pártja 2018-as győzelméről, Orbán Viktor leváltásáról és elszámoltatásáról szónokolt.

A tények felől tekintve mi mást mondhatott volna viszontválaszában a miniszterelnök — aki megállapította: a nyár során elszaporodtak a miniszterelnök-jelöltek, akik láthatatlanságuk miatt durvák és személyeskedők — mint hogy: személyes hatalmi vágyakból és ambíciókból nem lehet országot építeni. A Jobbik elnökének jószándékú tanáccsal is szolgált, miszerint a kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség egy szemöldökcsipesznél.

A liberálmensevik média a szemöldökcsipeszezést azonnal buzizásnak fordította. Könnyen felejtenek. Éppen egy esztendővel ezelőtt még azon sopánkodtak, hogy már az ATV sem a régi, amiért Vonáról sugároztak portréfilmet, amelyből kiderült: a pártelnök alkalmanként ritkíttatja szemöldökét.

Borítófotó: jobbik18.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink