CPAC Hungary: a kommunizmus és a woke ellen hirdettek harcot a konzervatív konferencián

Hírek vg.hu
Neves külföldi politikusok és véleményvezérek előadásai is szerepelnek a konzervatív konferencia programjában. A CPAC Hungary felszólalói a szuverén világrendet és a globális békét jelölték meg az idei Európai Parlamenti-, valamint az amerikai választások legfontosabb tétjének – közölte a Világgazdaság.

Többek között Geert Wilders, a holland Szabadságpárt elnöke, Santiago Abascal, a spanyol VOX elnöke és természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is felszólal a harmadik alkalommal megrendezett CPAC Hungary konzervatív konferencián, amelyet április 25-én és 26-án Budapesten rendez az Alapjogokért Központ. Orbán Viktor délelőtti előadását követően számos nemzetközi vendég előadásával folytatódott a program.

A család szerepe támadás alatt áll, jelentette ki előadásában Santiago Abascal spanyol politikus. A VOX elnöke elmondta, hogy a családok megvédése és a woke megfékezése terén egy oldalon állnak Orbán Viktorral. A szuverén népek harcolnak a totalitárius hatalom ellen.

Nem félünk, együtt vagyunk, és soha nem fogjuk megadni magunkat – jelentette ki Abascal.

A gyermekeinkért és az unokáinkért kell küzdenünk, fel kell venni a kesztyűt a kommunistákkal – hangsúlyozta Mercy Schlapp, Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója, aki hozzátette, hogy a Fehér Ház propagandája valótlanságokat állít Trumpról, mivel tartanak tőle.

Donald Trumpra és a republikánusokra van szükség ahhoz, hogy a világ lássa, hogy Amerika visszatért.

Mercy Schlapp hozzátette, hogy valaki vagy harcol, vagy visszalép, és a történelemben most jött el azaz idő, amikor harcolni kell a jövőért.

„A holland lakosság már kisebbségben van a legtöbb holland nagyvárosban” – hívta fel a figyelmet Eva Vlaardingerbroek, holland politikai kommentátor. A fiatal elemző hozzátette, hogy hasonló folyamatokat mutatnak a statisztikák Londonban és Brüsszelben is, vagyis az őslakos keresztény európai fehér embereket felváltják más népek a nyugati világban. Ezt a folyamatot szerinte Brüsszel rákényszerítené Magyarországra, pedig a magyarok kijelentették, hogy nem szeretnének bevándorlókat. Azonban a hollandok sem kérték ezt, rájuk is rá lett kényszerítve.

A teljes cikk itt olvasható.

Borítókép: Csütörtökön és pénteken zajlik a CPAC Hungary konzervatív konferencia / Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Ezek is érdekelhetnek

További híreink