Cégalapítás a fotelből

Hírek figyelo.hu
Immár lehetséges, hogy nem kell többé kimozdulnunk dolgozószobánkból, minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH Csoport BUPA platformjáról. A megújult BUPA szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozásindításhoz szükséges kényelmes funkciók gyűjteménye: az eredetileg számlázóasszisztensként induló platform ma már a teljes kkv-szektort célozza meg.

A BUPA egy online szolgáltatásplatform, ahol minden olyan funkció és kényelmi szolgáltatás egy helyen elérhető, ami egy vállalkozás elindításához és működtetéséhez szükséges. A program lépésről lépésre vezeti végig ügyfeleit a cégalapítás folyamatán, olyan szolgáltatásokat is beleértve, mint a jogi tanácsadás, vagy a vállalkozás profiljához leginkább illő könyvelő kiválasztása és leszerződtetése. Segíti a cégalapítás megtervezését is: a leendő vállalkozó adó- és cégformaválasztó kalkulátorral pontosíthatja terveit, ingyenes edukációs anyagokból és webináriumokból tájékozódhat, vagy elindíthatja az első pénzforgalmi bankszámla megnyitását.

A BUPA a számlázószolgáltatások mellett pénzforgalmi funkciókat is kínál: összeköthető vállalkozói bankszámlákkal, így teljes áttekintést ad az egyenlegekről, kintlévőségekről és a fizetendő tételekről, az utóbbiak kiegyenlítésére közvetlenül a rendszerből tranzakció is indítható. A számlázóhoz hozzáférést lehet adni a könyvelőnek is, így még egyszerűbben és kényelmesebben intézhetők a könyvelési, illetve bevallásokkal kapcsolatos feladatok. Egyediségét az adja, hogy mindezt egyetlen felületen, teljesen digitálisan teszi elérhetővé, egyúttal közösséggé is szervezi az ügyfeleket, a piaci szolgáltatókat és a banki szereplőket. A kkv-szektor szereplőinek így lehetőségük van összekapcsolódni, és az együttműködés minden szereplője profitál ebből: a vállalkozások könnyebben hozzájutnak azokhoz az információkhoz és kényelmi szolgáltatásokhoz, amelyek a napi működéshez, a növekedéshez szükségesek, a szolgáltatók potenciális ügyfeleket érnek el, mindehhez pedig egy biztonságos és modern banki háttér áll rendelkezésükre. Az MBH Bank mikro- és kisvállalkozások üzletága egymilliárd forint éves bevételig ajánlja platformját a leendő és már meglévő vállalkozásoknak, függetlenül attól, hogy milyen banknál vezetik számlájukat.

Címlapfotó: MTI

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink