Brutális tervet eszelt ki egy migráns, hogy Európában maradhasson

Hírek
Egy bevándorló három napig tartott fogva egy fogyatékkal élő 19 éves lányt. Ezalatt folyamatosan erőszakolta mindenfajta fogamzásgátlást mellőzve. Terve ugyanis az volt, hogy a lány szül neki egy gyereket, így Európában maradhat.

A Karim keresztnevű 30 éves migráns már korábban Európába érkezett. Annak ellenére, hogy hivatalosan már kitiltották Belgiumból, Liege utcáin találkozott a lánnyal, akinek mentális kora a szakértők szerint 8 év – írja egy belga portál. Az eset még 2014 novemberében történt, de a hatóságoknak csak most sikerült pontot tenniük az ügy végére.

Karim azt állította, minden áron börtönbe akarják zárni a hatóságok, alaptalanul. A lány vallomásában elmondta, hogy többször is megerőszakolták. Nem csak Karim, hanem egy másik személy is szexuális kapcsolatra kényszerítette, akinek kiléte ismeretlen azóta is. A bántalmazások annyira durvák voltak, hogy az áldozat hosszú ideig menstruálni is csak hatalmas fájdalmak közepette tudott. “Nem volt választásom, mert meg akart ölni” – mondta a lány.

A lány édesanyja elmesélte azt is, hogy Karim többször megerőszakolta lányát azért, hogy az teherbe essen. Sőt, még egy klinikára is elvitte – ahol terápián résztvevő párnak állította be magukat -, hogy terhességi tesztet csináltasson a lányon.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink