Bővülő együttműködés a blockchain területén

Hírek Bódy Géza

A Blockchain Koalíció a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. programirodai támogatásával jelentős eredményeket ért el a nemzetközi blockchain együttműködés bővítésében. Czeglédi Tamás, a Blockchain Koalíció szakmai vezetője Memorandum of Understanding címszó alatt együttműködési megállapodást kötött Nordic Blockchain Association-nel ünnepélyes aláírás keretében Koppenhágában, 2023.09.05-én.

A Nordic Blockchain Association (NBA) nonprofit szervezetként az északi országok legnagyobb szakmai Web3 hálózatát kívánja előmozdítani. AZ NBA tagságának küldtetése, hogy egyesítse a proaktív vezetőket és a vállalkozásokat a szabályozási munka és a rendezvények által. Tevékenységével pedig támogassa a blokklánc technológia felelős és fenntartható növekedését.

Czeglédi Tamás, a Blockchain Koalíció szakmai vezetője Memorandum of Understanding címszó alatt együttműködési megállapodást kötött Nordic Blockchain Association-nel Fotó: NEumann Technológiai Platform

Czeglédi Tamás (b.), a Blockchain Koalíció szakmai vezetője aláírja a megállapodást a Nordic Blockchain Association-nel
Fotó: Neumann Technológiai Platform

A skandináv térség vonzó lehetőséget kínál a magyar vállalkozások számára azáltal, hogy technológiailag fejlett megoldások, nemzetközi pályázatok és tapasztalt partnerek tárházát nyújtja.

Ebből adódóan, a Blockchain Koalíció a Nordic Blockchain Associationnel közösen osztozik abban a kiemelt célban, hogy a meglévő és jövőbeni szabályozással elősegítse a technológia gazdasági hasznosítását.

Czeglédi Tamás, a Blockchain Koalíció szakmai vezetője a Memorandum aláírását követően részt vett az NBA szervezésében megrendezett Nordic Blockchain Conference (NBC) eseményen is, amelynek célja, hogy bemutassa és népszerűsítse a Nordic Blockchain Association vízióját.

Címlapkép: PuzzlePix/Shutterstock

 

További híreink