Bevezetik a fém bankkártyákat

Hírek Figyelo.hu

Hosszú hónapokig tartó tervezést és előkészítést követően az MKB Banknál már elérhetők az MKB World Elite Metal és az MKB Platinum Metal fémkártyák. A bankfiókokban és a metalkartya.hu oldalon igényelhető kártyákat egyedülálló szolgáltatáscsomag és különleges, álló formátumú dizájn teszi páratlanná a hazai piacon.

A kártya fejlesztői a biztonság, a kényelem és a prémium-ügyfélélmény biztosítása érdekében alakították ki a kártyákhoz választható két szolgáltatáscsomagot.

A kártya – a Europe Assistance-szel partnerségben – tartalmazza a piacon elérhető legmagasabb színvonalú concierge (személyi asszisztens) szolgáltatást, amely a hét minden napján 0–24 órában hívható. A szolgáltatás kulturális, egészségügyi és a mindennapokban felmerülő helyzeteken túl akár kreatív csapatépítő program szervezésében és egészségügyi tanácsadásban is segít a kártyabirtokosoknak.

A kártyához tartozik még extrém sportokra is érvényes utasbiztosítás, az exkluzív reptéri várókba történő belépés lehetősége és a Mastercard Fast Track szolgáltatása is.

Kiegészítő szolgáltatásként a PressReader alkalmazáshoz is hozzáférhetnek a kártyabirtokosok, ahol több mint 7000 prémiummagazin és újság érhető el.
Ginzer Ildikó, az MKB Bank általános és üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a kártya köré épülő szolgáltatásokat az ügyfelek bevonásával, véleményük beépítésével alakította ki a pénzintézet. A bankkártya köré épülő szolgáltatáscsomag összeállítása közel 1000 felhasználó véleményének beépítésével készült el, és négy hónapot vett igénybe.

Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója úgy véli, hogy a folyamatos megújulás és innovatív gondolkodás a mindennapi munka része. Véleménye szerint az MKB trendet teremt ebben a szegmensben, hiszen olyan fém World Elite és Platina kártyát ad az ügyfelei kezébe, amely első ránézésre is azt az életszemléletet tükrözi, amit a prémiumkártya-birtokosok szeretnek és keresnek a napi pénzügyeik kapcsán.

(Borítókép: Victor Josan, PuzzlePix/Shutterstock)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink