Balaton – öt ingyenes minifesztivál idén

Hírek vg.hu
A BalatON koncert ingyenes programsorozata öt minifesztivállal vár idén mindenkit Balatonkenesétől Balatonfüredig. Lesz vízi színpad, egyes helyszíneken pedig a szüreti fesztiválokba is belekóstolhatnak a koncertezni vágyók. Ötven előadó öt helyszínen vár mindenkit a nyáron.

Öt helyszínen, ötven fellépővel, vízi színpadokkal és strandbulikkal várja az érdeklődőket a június utolsó hétvégéjén kezdődő, ingyenes BalatON koncert idei programsorozata – közölték a szervezők.

Ötven előadót állítanak többnyire vízi színpadra az idei szezonban az ingyenes BalatON koncert programsorozat szervezői. Az öt állomásból álló, utazó minifesztivál első helyszíne: június 28. és 30. között a balatonkenesei Széchenyi parkban lesz, ahol Roy és Ádám, Paulina, a Kultúrkör, Beretka Ádám, a Lóci Játszik és a Pál Utcai Fiúk ad koncertet – olvasható a közleményben.

Július első hétvégéjén Balatonfűzfőn folytatódik a program. A Tobruk strandon a vízből hallhatja a közönség az MVM Energiaszínpad fellépőit: UFO, Aguszt Bárió, a Bestiák, a Bon-Bon, a Hősök, Mihályfi Luca, a Desperado, Bebe és Orsovai Reni és a Nene is.

A Szerencsejáték Zrt. kiemelt támogatásával megvalósuló programsorozat egy hónapos szünet után augusztus 5. és 7. között folytatódik Balatonföldváron, többek között az: Anna and the Barbies, a Sugarloaf, a Dirty Slippers és a Konyha zenekar koncertjével.

Két héttel később, Balatonbogláron a BBB Szüreti Fesztivállal együttműködésben hat napig, augusztus 15. és 19. között tart majd a koncertsorozat. A helyszínen több mint 20 előadó lép fel, többek között az: Ivan and the Parazol, Péterfy Bori és a Love Band, a ManGoRise, a New Level Empire, Boggie, a 4S Street, a Hooligans és a Lord.

használt

Résztvevők a Balatonfüredi Borhetek rendezvénysorozaton. Fotó: Krizsán Csaba / MTI / Krizsán Csaba

A BalatON programsorozat augusztus 22. és 25. között Balatonfüreden zárul, ahol a Füredi Borhetek ideje alatt a Tagore sétány melletti területen álló színpadhajón egyebek mellett a: Zaporozsec, Takács Nikolasz, a Unique ad koncertet – olvasható a közleményben.

A teljes cikk itt olvasható.

Fotó: BalatON

Ezek is érdekelhetnek

További híreink