Az öngyűlölő németek nagyon szeretnének kisebbségbe kerülni saját hazájukban

Hírek
Merkel ugyan hirtelen rájött, hogy a határőrizet jó dolog, de az továbbra sem titok róla, hogy a bevándorlást jó dolognak tartja. Stefanie von Berg zöldpárti politikushoz hasonlóan, aki német őslakosként kifejezetten kisebbségbe szeretne kerülni saját városában.

A Merkel körül dolgozó spin doktorok legújabb ötlete, hogy Merkel beszéljen minél többet a schengeni külső határok megvédéséről, hátha az szimpatikusabb lesz saját választóinak, mint a „nincs felső határ” és a „majd megoldjuk”.

Ennek a kommunikációs újhullámnak köszönhetően Merkel nemrég úgy nyilatkozott: Orbán Viktor „folyamatosan rámutat arra, hogy milyen jól védi a határt, amit egyébként helyesnek tartok, és soha nem is szólaltam fel a határvédelme ellen”. Pedig régebben még arról beszélt, hogy a kerítés nem megoldás semmire. Egy másik új német narratíva a Frontex megerősítéséről szól, ami veszélyezteti a schengeni határokon fekvő országok, köztük Magyarország szuverenitását.

Pedig a német kancellár mindeközben arról is beszélt, hogy meg kell teremteni a „legális migráció” lehetőségeit. Magyarán továbbra is szeretné, ha minél több bevándorló érkezne a kontinensre. Nem véletlen, hogy Orbán Viktor is úgy fogalmazott Merkel terveiről, hogy át kellene adnunk a kapukulcsot.

Még csak az kellene, hogy egy olyan nemzet dirigáljon a bevándorlás témájában, amely mélyen gyűlöli saját magát, valamint az egész európai civilizációt, és hajlandó is azon munkálkodni, hogy gyűlöletük tárgya végleg eltűnjön a Föld színéről. Mit is mondott Stefanie von Berg német zöldpárti képviselőnő a hamburgi tartományi parlamentben pár évvel ezelőtt, a migrációs válság tetőzése alatt? „20-30 év múlva városunkban nem lesz etnikai többség… Olyan városban fogunk élni, ahol számos etnikum virágzik majd. Sokan leszünk, és szuperkulturális társadalomban élünk majd, ami jó dolog lesz.”

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink