Az Index ráugorhatott Ron Werber és az LMP gumicsontjára

Hírek
Erre gyanakszik Szarvas Szilveszter, a Pesti Srácok portálon megjelent cikkében, azzal az Indexen is olvasható történettel kapcsolatban, hogy állítólag fideszes aktivisták megcibálták Weszely Ernő zongoraművészt, amiért nem akarta kitölteni a konzultációs kérdőívet.

Szarvas természetesen leszögezte, megdöbbentő és elítélendő, ha Weszely Ernőt valóban inzultálták, megcibálták, ilyen sehol nem fordulhatna elő. De emellett arra is felhívja a figyelmet, hogy a történetet először az LMP-s Weszely Zsuzsa, a zongoraművész lánya adta le, az ugyancsak LMP-s Reflektor blognak. Erről a részletről az Index már nem számolt be. A Fidesz közleményben cáfolta az esetet, az önkntesek visszautasították a vádakat. 

Most biztos sokan felháborodnak mondván, „miért kell védeni ezt az agresszív cselekedetet”, de emlékeztetnünk kell mindenkit, a Pesti Srácok szerzője is felhívta arra a figyelmet, hogy az agresszió nincs rendben. Nehéz elvonatkoztatni attól, hogy az LMP nemrég leszerződtette Ron Werbert kampánytanácsadónak. Az ő dezinformációs technikáit már jól ismerni, ezért nem árt az óvatosság.

Borítókép: youtube.com

Ezek is érdekelhetnek

További híreink