„Az év vállalkozója” egyik díjazottja Pest vármegyében: Hajós István

Hírek
A VOSZ, azaz a Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben megválasztja vármegyénként az év vállalkozóit. Ebben az évben a legmeghatározóbb megyében és Budapesten Hajós István lett a kiválasztott, akinek nem ez az első díja. Tavaly és idén is többször elismerték kiemelkedő karitatív tevékenysége és innovatív cégvezetési megoldásai miatt.

Az Egy Lépéssel Több alapítvány alapítója egyedülálló programmal robbant be a köztudatba. Ebben az évben indult a Fogadj örökbe családot! program, amely egyre sikeresebb, és számos híresség is csatlakozott már a kezdeményezéshez: Proksa Szandra, Rácz Jenő, Győrfi Pál és Kucsera Gábor is az alapítvány nagykövetei. Az alapítvány fő célkitűzése, hogy minél több, tartósan beteg gyermeket nevelő családot támogassanak – számol be a TV2 Tények.

Hajós István a karitatív tevékenység mellett a Magyar Muaythai Szakszövetség elnökségi tagja és támogatója is, valamint a Bastion Group innovatív ügyvezetője.

A Bastion Group olyan biztonságtechnikai cég, ahol a robotok és a drónok már már az iroda természetes részei, az ügyvezető pedig rengeteg szakmai előadáson ad elő a témában, de emellett ingyenesen vállal edukációs előadásokat is óvodákban, iskolákban is.

Nem meglepő tehát, hogy őt választották az év egyik vállalkozójának az egyik legnagyobb vállalkozókat tömörítő szakmai szervezet zsűritagjai is.

Istvánnal azért különösen jó együtt dolgozni, mert amit eltervez, azt teljes vállszélességgel véghezviszi, sőt, túlteljesíti azt. Az Egy Lépéssel Több Alapítványnál sem állt meg a kitűzött cél elérésekor, hanem lelkiismeretesen dolgozott tovább, hogy még több családon segítsen. Hajós István munkái mindig átláthatóak, visszaellenőrizhetőek, ettől pedig vállalkozóként is hiteles

– mondta el Proksa Szandra az alapítványban együtt végzett munkáról.

Az üzleti életben egyre fontosabb, hogy a cég sikerei mellett a közösség, a környezet és a társadalom érdekében is minél többet tegyünk. Örülök Hajós István elismerésének, mert ő nemcsak vállalkozóként, hanem emberként is példát mutat

– vélekedett Győrfi Pál, az Egy Lépéssel Több Alapítvány nagykövete Hajós István díjáról.

Címlapkép: TV2

Ezek is érdekelhetnek

További híreink