Az állva vizelést ellenző balos politikus a svéd no-go zónákat tartja üdvözítő példának

Hírek

Akik még nem tudtuk, most megtanulhattuk Malin Björk nevét. A svéd képviselő az Európai Parlament Egységes Európai Baloldal Északi Zöld Baloldal frakciójának képviselője. Az Egységes Baloldal nem semmi képviselőcsoport, ugyanis a spanyol, a görög, a francia, a portugál, az olasz és a cseh kommunista pártokat, meg a német Demokratikus Szocializmus Pártját, valamint a francia Trockista Szövetséget tudhatja soraiban.

Azt a leborult szivarvégit, mondaná Asterix, miközben átkel a pókokkal teli medencén. 27 évvel a rendszerváltozás után, az EP-ben ott süvölthetnek, uszíthatnak a 100 millió embert kiirtó kommunisták szellemiségét nevükkel vállalók. Mint egykor Bécsbe, meg Berlinbe, most Brüsszelbe menekülnek a kommunisták – de a húszas években legalább illegálisan.

Az Északi Zöld Baloldal frakcióról annyit: amikor Svédország és Finnország 1995-ben csatlakozott az Unióhoz, akkor gründolták össze, nehogy már a lappföldi komcsik hathatós képviselet nélkül maradjanak.

Na most, ennek tudatában merengjünk el Björk nagysád magvas gondolatai felett!

A svéd Vänsterpartiet, azaz Bal Párt – amely politikai formáció úgy agitált az állva vizelés betiltása mellett, hogy az ülve pisilés nem jár szétföccsenéssel, ezért higiénikusabb – képviselője szerint senki sem tekinthető illegális bevándorlónak, vagyis a kitoloncolást azonnal fel kell függeszteni. Az m1-nek adott interjújában pedig azt találta mondani: néhány ezer menekült magyarországi befogadása üdvözítő lenne, a svédországi tapasztalatokból kiindulva az is, ha Európa nem lenne bezárkózó kontinens.

Lássuk a svéd tapasztalatokat!

Dan Eliasson, Svédország rendőrfőkapitánya és Linda Staaf, a rendőrség Nemzeti Műveleti Főnökségének vezetője a közelmúltban sajtótájékoztatót tartottak. A píszitől igen távolit, lévén beismerték: a rendőrség tehetetlen a migráns bűnözőkkel szemben. A „nemlétező” no-go zónák közül 61-et neveztek meg. E törvényen kívüli területeken a hatóságok már nem gyakorolnak ellenőrzést. A bűn a törvény: kisgyerekek drogfutárkodnak, fegyvert szállítanak, a leszámolás leggyakoribb módja a fejbelövés.

Ezek lennének hát az üdvözítő svéd tapasztalatok. Björk elvtársnő bizonnyal nem ezekre gondolt, lévén szerinte a fent említettek nem fordulnak elő Svédországban, ahol no-go zónák sincsenek, s ha létezik is bűnözés, azt biztosan nem lehet a migránsok nyakába varrni, mert az maga az idegen- és fajgyűlölet, mert egyébként illegális bevándorlás nincs is.

És a rendőrfőnök, meg a műveleti főnök? Hazudtak? Vagy csak hülyéskedésből hívtak össze sajtótájékoztatót, ezzel is bizonyítva, igen is létezik svéd humor?

Ezek is érdekelhetnek

További híreink