Ausztriában is élesíthetik a fejszéiket a bevándorláspárti jogvédők

Hírek
Az osztrák kormány szigorítani fogja a menedékjogot, nem is kicsit. Azokat a menekülteket, akik bűncselekményt követnek el, azonnal kitoloncolják. A vakációra hazatérő menedékkérők pedig elveszítik tartózkodási jogukat Ausztriában. Kezdhetik a bemelegítő vállkörzéseket, az Ausztriában tanyázó, harcos, bevándorláspárti “civilek”.  

Ausztriában egyre jobban unják a menedékkérők visszaéléseit, így újabb szigorító intézkedésekről határozott az osztrák kormány szerdán a menedékjog terén annak érdekében, hogy felvegyék a harcot az illegális bevándorlással és a menekültstátusszal való visszaélésekkel szemben. Minderről az osztrák alkancellár, Heinz-Christian Strache számolt be a sajtónak. 

Az újonnan elfogadott szabályok értelmében az osztrák hatóságok ezentúl betekintést nyerhetnek a menekültek mobiltelefonjainak tartalmába, hogy adatokat szerezzenek a menedékjogért jelentkezők által korábban megtett útvonalról. Ha a menekülteknél van pénz, az osztrák hatóságok 840 euróig terjedő eljárási díjat számíthatnak fel. Továbbá azokat, akik bűncselekményt követnek el, azonnal őrizetbe veszik és kitoloncolják az országból, és ez a kiskorú bűnelkövetőkre is vonatkozik. Abban az esetben pedig, ha egy menedékkérő „vakációra” visszatér hazájába, akkor elveszíti tartózkodási jogait Ausztriában – fejtette ki Strache, aki egyúttal a kisebbik kormánypárt, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője.

Kezdhetik a bemelegítő vállkörzéseket, az Ausztriában tanyázó, harcos, bevándorláspárti “civilek”, hiszen az már mégsem járja, hogy az osztrák állam ésszerű keretek közé szeretné szorítani a területére irányuló bevándorlást! A sógorok kormánya ugyanis nem veszi figyelembe, hogy a közel-keleti és afrikai bevándorlók emberi méltósághoz való joga azt jelenti, úgy verhetik át az összes európai ország hatóságait, ahogy csak akarják. 

Na munkára! Meg kell azért dolgozni, hogy ne csak Soros, de Brüsszel is fizessen

Borítófotó: Illegális bevándorlók gyalogolnak az autópálya felhajtójánál, az ausztriai Miklóshalmáról (Nickelsdorf) Bécs felé 2015. szeptember 11-én. (MTI Fotó: Filep István)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink